Programmerbara lås och cylindrar utan batterier eller kablar

iLOQ utvecklar smarta och säkra lås- och passersystem för byggnader och utrymmen som används i dagligt bruk. iLOQ är det enda självdrivna digitala låssystemet i världen som alstrar elektricitet när du sätter nyckeln i låset. Därför kräver de programmerbara låsen och nycklarna varken batterier eller kablar.

Med iLOQ erhåller du en kontinuerligt hög säkerhetsnivå på låssystemen i kontorsfastigheter, bostäder, trapphus och andra gemensamma utrymmen. Systemet är lätt att installera och administrera, och billigt att sköta. iLOQ löser de problem som uppstår om en nyckel tappas bort, vid illegala nyckelkopior eller om gemensamma utrymmen missbrukas.

iLOQ S5

– Självdrivet digitalt låssystem. Nyckeln till smartare fastigheter!

Systemet passar utmärkt för bostadsföretag, hyreshus och kommersiella fastigheter. Alla nycklar är mekaniskt identiska. Behörigheten programmeras i nyckeln och den kan enkelt ändras. Alla åtkomsträttigheter kan programmeras på en enda iLOQ-nyckel, inklusive säkerhetslås, hisslås och hänglås, väggnyckeltub mm.

Låssystemet från iLOQ har snabbt blivit en eftertraktad lösning för såväl nybyggen som vid utbyte av gamla låssystem – en övergång till iLOQ går smidigt, eftersom de digitala cylindrarna är kompatibla med befintliga låshus och kräver varken kabel eller batterier för att fungera.

iLOQ sparar tid, pengar och miljön:

  • Snabb och enkel installation.
  • Ökad driftseffektivitet.
  • Inga kablar eller batterier behövs.
  • Minimerar kostnaderna för borttappade nycklar.

iLOQ S50

– Mobilpassersystem med batterilös låscylinder (din mobiltelefon fungerar som både nyckel och kraftkälla)

iLOQ S50 är en säker och heldigital lösning som sparar resurser och förenklar hanteringen inom försörjnings- och fastighetssektorerna. Systemet lämpar sig speciellt bra för företag inom branscher såsom exempelvis fastighetstjänster, transporttjänster, energiproduktion och -distribution, teletjänster, vattenbehandlingsanläggningar, datacenter m.fl.

Detta är en överlägsen lösning för trådlös delning och återkallning av behörigheter i låssystem utspritt över flera geografiska platser med många lås och nycklar i drift. Med iLOQ S50 kan anställdas och underleverantörers mobiltelefoner bli till nycklar och kraftkällor. Både Android- och Apple-telefoner kan användas.

Systemet omfattar låscylindrar till nyckelrör, låscylindrar till dörrar, skåplås och hänglås.

Fri konsultation!

044-12 62 75