Säkra och smidiga lösningar för passersystem

Oavsett om det gäller nybyggnation, utbyte av gammal porttelefon, trådlöst eller trådbundet, ljud och/eller video, så ligger vårt fokus på säkerhet, användarvänlighet och flexibilitet. Viktigt är också att systemen är framtidssäkra.

Med våra lösningar för porttelefonläsare kan även kod och tagg användas.

Systemen administreras enkelt från en dator, och är på svenska, allt för att underlätta för dig som kund.

Porttelefoni

Vi har lösningen för dig!

Vi arbetar med de ledande tillverkarna av system för porttelefoni, vilket betyder kostnadseffektiva lösningar med hög driftsäkerhet och generösa garantier. Från en dörr, upp till i princip obegränsat antal dörrar.

Ett passersystem skall kunna skydda alla delar av fastigheten såsom exempelvis entréer, garage, tvättstuga, lastintag, lager, kontor och serverrum.

I en fastighet är det många som kommer och går – alla som bor och/eller arbetar på platsen – men också besökare, kunder, bud, fastighetsskötare och hantverkare.

Våra system kan enkelt administrera användare och anpassa systemet efter specifika behov. Det går till exempel att begränsa tillträde för bl.a. hantverkare och lokalvårdare till vissa dagar, tider och dörrar.

Låter detta intressant? Ring eller maila oss idag för mer information och kostnadsfri offert.

Besöksräknare

– Räkna besökarna i realtid!

Med vår besöks- och kundräknare håller du enkelt koll på hur många kunder som besöker dina verksamhetslokaler och hur många som är inne i lokalen samtidigt.

Besöksräknaren är ett utmärkt hjälpmedel för att begränsa och hålla koll på antalet besökare i exempelvis butiker/köpcenter, restauranger, foajéer/vänthallar, simhallar, gym/träningsanläggningar, bibliotek eller konsthallar/museer.

Systemet kan:

  • Räkna personer som går in och ut.
  • Summera det totala antalet personer i lokal/zon, även om det finns flera in- och utgångar till samma yta.
  • Ge indikation till butiksansvariga när gränsvärdet för besökare överskrids.
  • Enkelt kopplas till skärmar som visar information till besökare om hur många personer som befinner sig i lokalen samt det maximala antalet tillåtna besökare. Besökare ges även indikation på om man ombeds vänta eller om det är okey att komma in i lokalen.
  • Föra loggbok där du i efterhand kan se statistik över besöksfrekvensen i dina lokaler. (kan finnas intresse att användas för marknadsändamål etc. även efter det att pandemirestriktionerna är över).

Kontakta oss så berättar vi mer!

Fri konsultation!

044-12 62 75